Goran032 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Neko je vec pomenuo da nece Delta da izdaje te potvrde. Izgleda ces morati da skidas. Ili juri nekoga da prodjes tehnicki preko veze. Sent from my LG G2 using Tapatalk Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 zvao sam automoto savez i reko im, oni me uputili da se zalim agenciji za beszbednost putem maila, cekam odgovor pa da vidimo sta ce oni da kazu Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Ne znam sta mogu da ti kazu, Deltu ne mogu da nateraju da ti izda potvrdu a u zakonu stoji da mora potvrda proizvodjaca. Jedino da pises direkt BMW-u mada njih jos vise boli k***c za srbistan i stakla. Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 sad sam i njima u nemackoj poslao mail, mozda se oni smiluju nekako Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Ne vredi iz strane zemlje.. Iz Delte mozes dobiti da su se zatamljivala fabricki i koliko je to posto.. Pa mozes sa tim da probas da odradis atest Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 problem mi je sto treba da dodjem iz Kladoa skoro 300km i da pokusam sa necim sto nisam siguran da ce da uspe. Pokusavacu jos koji dan pa ako nema nista moracu da ih skinem pa ne tehnicki Link to post Share on other sites
marko84 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Spusti sve prozore dok budes bio na tehnickom, mozda ne primete :D Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Ma ima uvek leptir staklo nazad i zadnja soferka. Ima resenja i za atest i za prolaz na tehnickom. Ko se kako snadje Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 velika glupost sa tim atestom, u inostranstvu je potrebno samo da folije budu homologovane i to je to, nikakvog naknadnog atesta nema Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 A u PM...ja juce skinuo folije Link to post Share on other sites
Goran032 0 Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Rekoh ti. :( nalepi sad ponovo, samo gledaj neku jeftinu varijantu, da ti ne bude zao sledece godine kada ih opet budes skidao. Sent from my LG G2 using Tapatalk Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 ma ne lepim vise, mozda na sledeci auto kad budem mogao da uradim atest, ovako ne vredi da se zezam vise Link to post Share on other sites
firul 0 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Zvali me iz automoto saveza i rekli da delte izdaje neku potvrdu da nisu saglasni da se lepe foije ali da misle da folije ne narusavaju bezbedost u saobracaju. Sa tom potvrom prolazi na atestu Link to post Share on other sites
[kick] 0 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Link to post Share on other sites
MladenR 0 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Poštujem, i treba.A kod mene u Loznici je stvar drukčija. Uvek tako kada je bio neki protest ili paradna vožnja pre kada se pravio skup, panduri popamte par likova i auta i posle te njakaju za sve, počev od guma pa nadalje jer im se može.Oni su skontali da im to puni kasu, samo guraju narodu ruku u džep. Hoću reći ne vredi. Kod mene folije skinute odavno. Ksenone ću skinuti. Sva sreća ostalo ne mogu mi ništa.. za sad. Link to post Share on other sites
[kick] 0 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 ko je iz bg ili blizu trebalo bi da se pojavi na protestu Link to post Share on other sites
Bembomil 0 Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Pozdrav drugari... Zvao Delta i Radulovica,ne izdaju ikakve potvrde. U principu BMW u Srbiji ne moze da ima zatamnjena stakla ako nisu fabricki. Jel neko ima papir atesta od drugog auta da vidim papir kako izgleda..? Link to post Share on other sites
Recommended Posts