milosabs 0 Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 citajuci s e viseo e36-ci polako s poceo da se hladim za istu. Sa slika ova koju sam nasao izgleda vise nego d9 ro. Послато са MI 9 помоћу Тапатока Link to post Share on other sites
Desmo 0 Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 58 minutes ago, Elvir said: Zavisi i koji auto. Recimo Audi je tih godina puno poradio na zastiti limarije. Neretko su se mogle videti 80-tke stare po 20 i vise godina, vozenih upravo po nasim krajevima sa izuetno ocuvanom karoserijom. Skoro sam sredjivao jednu 80ku, 1989g nigde rdje nema 🤐 Link to post Share on other sites
smg 0 Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 2 hours ago, milosabs said: citajuci s e viseo e36-ci polako s poceo da se hladim za istu. Sa slika ova koju sam nasao izgleda vise nego d9 ro. Послато са MI 9 помоћу Тапатока Meni je e36 jedan od najlepsih automobila (pogotovo iz tog vremena). Ne znam zasto. To i ford capri su mi jedina dva automobila o kojima sam mastao kao tinejdzer i adolescent. Forda jos nisam kupio, a e36 imam. I dalje mi je brutalan auto. Nekako sam poistovetio BMW brend sa tim kolima i sve ostalo uporedjujem sa istim . Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Jedna strana konacno gotova.... Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Mozda nisu sve slike hronoloski poredjane ali vidi se uglavnom sve Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Update: Postoji velika mogucnost da se radovi otegnu do proleca a to znaci da ce se menjati ceo prednji deo auta (kosevi, grede, vezni lim, krila, hauba, vrata) i da se auto kompletno ofarba unutra i spolja a ujedno da se odradi i kompletno sve od sto je planirano oko mehanike.. Link to post Share on other sites
Nemanja-e36 0 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Au brt sta bi ja dao da to sve mogu sam da radim... Zivotna zelja mi je da radim ovakve stvari Samo treba tu dosta para Pratim temu, samo postavljaj slike Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 (edited) Nekada sam I ja grcao kao student kada Sam sredjivao e34ku, prihodi 10000din za zivot u Bgu za mesec dana pa ti Sam izaberi da li ces jesti ili ces sredjivati auto. Svakako I dan danas ogromnu zahvalnost imam prema ljudima Iz kluba koji su mi nebrojano mnogo puta izlazili u susret. Stoga sve u svoje vreme, glavu gore I cepaj napred samo Edited October 24, 2019 by Wulelele Link to post Share on other sites
Elvir 0 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 (edited) 1 hour ago, Wulelele said: Update: Postoji velika mogucnost da se radovi otegnu do proleca a to znaci da ce se menjati ceo prednji deo auta (kosevi, grede, vezni lim, krila, hauba, vrata) i da se auto kompletno ofarba unutra i spolja a ujedno da se odradi i kompletno sve od sto je planirano oko mehanike.. Ima li nesto da je bilo zdravo na njemu ? 47 minutes ago, Nemanja-e36 said: Au brt sta bi ja dao da to sve mogu sam da radim... Zivotna zelja mi je da radim ovakve stvari Samo treba tu dosta para I ja bih, samo prvo nemam znanje/iskustvo limara. Edited October 24, 2019 by Elvir Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Auto je unisten samo zarad ljudskog faktora...napred je bio lupan (prednja suvozaceva strana) I katastrofalno je uradjen, patos je izbusen dizalicama bio a zadnji kos Koji je zamenjen jeste posledica klizanja prethodnog vlasnika kada je felnu opalio u isecenu cevku od znaka I parkirao amortizer u gepek. Svakako bilo sta je bilo, sada ce auto biti vracen bukvalno u fabrickom stanje u svakom segmentu I to je to. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 (edited) Kad vidim te radove, probude se u meni uznemirujuce uspomene Samo jako i izguraj to do kraja kada si zagrizao Takodje, drugarski savet, neka ti napuni (ispere) sajtne sa voskom. Ja vec par godina nemam problem posle toga. Edited October 24, 2019 by smg Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Uradjeno je Link to post Share on other sites
Picvajzmen 0 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Bogte pa ti stvarno praviš nov auto kao što si i rekao..Svaka čast brateSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 Nemam razloga da lazem Koliko mogucnosti budu dozvoljavale, toliko ce biti uradjeno Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 Update: Menjace se kompretna prednjica auta sa krilima i veznim limom , ujedno ce i motorni prostor biti sredjen kompletno ali ostatak auta ce morati da saceka farbanje jer bi radovi prelaze visinu cene samog auta Stoga bice saren neko vreme Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 Suvozaceva strana: Link to post Share on other sites
smg 0 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Srecno bratac, srecno! Link to post Share on other sites
Nemanja-e36 0 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Au brt kako je truo auto... Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 24 minutes ago, Nemanja-e36 said: Au brt kako je truo auto... Jbg poslednji voz sam uhvatio da mu spasem skoljku Da je ostao ovako jos god, dve...to bi bilo to Link to post Share on other sites
Elvir 0 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 1 hour ago, Wulelele said: Jbg poslednji voz sam uhvatio da mu spasem skoljku Da je ostao ovako jos god, dve...to bi bilo to Druze taj limar ako ovo uspe da iskrpi na prolece a da ne popizdi, u dupe da ga ljubis! Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 25, 2019 Author Report Share Posted October 25, 2019 Suvozaceva strana je vec skoro gotova, nego ne izbacujem slike dok ne bude sve uradjeno Kada se zavrsi ovo sledi pauza mala dok se ne prikupe delovi pa onda nastavak oko prednjeg dela Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted October 29, 2019 Author Report Share Posted October 29, 2019 Pun gas.... Link to post Share on other sites
Wulelele 0 Posted November 9, 2019 Author Report Share Posted November 9, 2019 (edited) Edited November 9, 2019 by Wulelele Link to post Share on other sites
Recommended Posts