Renault Terminator 0 Posted May 31 Author Report Share Posted May 31 On 5/28/2024 at 10:14 PM, Nemanja-e36 said: Koliko je osiguranje u Njemacku? Zasto to niko ne spominje u troskove? Ne prozivam nikoga Koliko je u Njemačkoj ne znam tačno,čuo sam da je jeftinije nego u Austriji ali to ne mogu da potvrdim nikakvim dokazima. Ja za moj auto u Austriji plaćam full kasko mjesečno 178 eura. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 31 Author Report Share Posted May 31 On 5/29/2024 at 3:33 AM, vasa said: u americi je oko 600$ nezavisno od auta samo autodgovornost (ali imaju pristup tvojim prekrsajima saobracajnim tako da moze da bude i duplo i vise) ekivaletno nasem a registracija oko 150$ na to dodas sta god hoces mozes da osiguras u nemackoj i austriji sigurno je slicno U Austriji prekoračenje brzine sa osigiranjem nema ništa.Taj prekršaj ti plaćaš državi i to je to.E ako se razbiješ i kriv si,onda osiguranje poskupljuje. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted September 24 Author Report Share Posted September 24 Vraćam se sa posla danas i da bacim pogled u sanduče dali ima kakve pošte…kad ono bijela koverta i na njoj krupnim crnim štampanim slovima piše „ACHTUNG FAHRZEUGRÜCKRUF!“. U prevodu,pažnja opoziv vozila. Reko šta je sad,kakav bre opoziv,jel oni mene zajebavaju,vozim auto star 10 godina.. Otvorim…kad ono čuveni vazdušni jastuk Japanske marke Takata na vozačevoj strani.Možda je problem,možda nije,treba da dođem u ovlašćeni servis BMW-a da provjere to pa će znati jeli problem ili nije.Ili preko ovog qr koda da sam provjerim ali mi se neda lomatati oko toga,lakše mi ga je oćerati tamo njima pa nek se oni bakću sa njim.Uglavno,ako bude moralo nešto da se mijenja,mene neće koštati ništa. Link to post Share on other sites
miloss 0 Posted September 25 Report Share Posted September 25 Zvali su tako i mog oca iz Delte za njegov E70 X5 koji sada ima 12 godina. Suvozacev airbag preventivno zamenili o njihovom trosku, usput ostavili ulubljenja prstiju na poklopcu koji pokriva sve to, i morao je da ide ponovo kod njih zato sto nisu lepo namestili nesto oko kljuca pa nije uvek hteo da upali auto kad kliknes start ali sredili su... Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted September 30 Author Report Share Posted September 30 (edited) On 9/24/2024 at 10:17 PM, Renault Terminator said: Vraćam se sa posla danas i da bacim pogled u sanduče dali ima kakve pošte…kad ono bijela koverta i na njoj krupnim crnim štampanim slovima piše „ACHTUNG FAHRZEUGRÜCKRUF!“. U prevodu,pažnja opoziv vozila. Reko šta je sad,kakav bre opoziv,jel oni mene zajebavaju,vozim auto star 10 godina.. Otvorim…kad ono čuveni vazdušni jastuk Japanske marke Takata na vozačevoj strani.Možda je problem,možda nije,treba da dođem u ovlašćeni servis BMW-a da provjere to pa će znati jeli problem ili nije.Ili preko ovog qr koda da sam provjerim ali mi se neda lomatati oko toga,lakše mi ga je oćerati tamo njima pa nek se oni bakću sa njim.Uglavno,ako bude moralo nešto da se mijenja,mene neće koštati ništa. Stigao je odgovor iz BMW-a. Poštovani/a ................ Možemo potvrditi da se ovaj opoziv ne odnosi na vaš WBA5A31030D010482, stoga nisu potrebne nikakve dodatne radnje. Hvala vam što ste odvojili vreme da proverite da li se opoziv odnosio na vaše vozilo. Srdačan pozdrav, Expert Inquiry | Caring counts® U ime BMW Grupe Edited September 30 by Renault Terminator Link to post Share on other sites
Konzul 0 Posted October 6 Report Share Posted October 6 BMW je vrlo sveobuhvatan kada poziva vozila na zamene delova koji su iz bilo kod razloga sumnjivi. I bez poziva, moze covek sam da proveri i javi se u servis, sve urade besplatno. Moje iskustvo sa BMW Radulovic u NSadu je upravo takvo. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 7 Author Report Share Posted October 7 21 hours ago, Konzul said: BMW je vrlo sveobuhvatan kada poziva vozila na zamene delova koji su iz bilo kod razloga sumnjivi. I bez poziva, moze covek sam da proveri i javi se u servis, sve urade besplatno. Moje iskustvo sa BMW Radulovic u NSadu je upravo takvo. Svaka im čast👍 Link to post Share on other sites
Recommended Posts