somi92 0 Posted April 25, 2022 Report Share Posted April 25, 2022 Sta obuhvata garancija na lokalnim auto placevima? Motor i menjac? To je standardna fora jer realno kome ce da zvekne motor ili menjac, kvacilo i sve uz to je naravno potrošni materijal i necu da kazem 100%, ali 99% sam siguran da nema placa u srbiji koji bi nakom x meseci rekao u redu menjamo zamajac itd o nasem trošku. Ako ima, izvinjavam se. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted April 25, 2022 Author Report Share Posted April 25, 2022 Gliša Šta si ti iz Srbije moga da vidiš u Jevropi ne znam,ja znam šta sam ja video ovde u Austriji gde jesam.Kada saberem i oduzmem sve,nikada bolje nisam zarađivao upravo za vrijeme korone.Pa za vrijeme korone u Jevropi sam i kupio ovaj auto. Stranac je u svakoj zemlji građanin drugog reda,tako i ovde.Nikada ja niti bilo koji naš čovjek iz Srbije,Bosne itd...da ne znam kakav je straučnjak i majstor,nikada neće biti u istoj ravni sa domaćim Austrijancem,to je jasno ko dan i sa tim nemam problem Ali me boli kada sam u Srbiji građanin 6 reda,zašto ako sam Srbin u svojoj zemlji.A naveo sam i zašto je tako,nažalost. Znam da imaju,samo koliko njih je spremno stati iza te svoje garancije kada imaš problem sa autom e to je isto veliko pitanje. Ne zanosim se ničim,ne dira me niko,radim,živim i uživam,dok mogu. Slažem se,nema ljepše zemlje od Srbije.Hvala Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted April 25, 2022 Author Report Share Posted April 25, 2022 13 hours ago, somi92 said: Sta obuhvata garancija na lokalnim auto placevima? Motor i menjac? To je standardna fora jer realno kome ce da zvekne motor ili menjac, kvacilo i sve uz to je naravno potrošni materijal i necu da kazem 100%, ali 99% sam siguran da nema placa u srbiji koji bi nakom x meseci rekao u redu menjamo zamajac itd o nasem trošku. Ako ima, izvinjavam se. Evo ti moje garancije.Pokriveno je skoro sve na autu.Pa u Srbiji na placevima je sve potrošni materijal,tako su se lopovi ogradili od odgovornosti,u prevodu nemaš garanciju ninašta,ne daj Bože da ti šta zvekne oni će reći da je to potrošni materijal.A nije potrošni materijal kada ti trebaju uzeti pare za tu garanciju.Naša Srpska posla..vijeruj mi muka mi je od toga. Ja dole jedino šta odradim u Srbiji su zubi.Imam dobrog zubara još iz osnovne škole i to je to🤣. Auto održavam ovde jer je jeftinije i usluga je mnogo profesionalnija i ozbiljnija nego u Srbiji.Dole i dok sam vozio na BG table imao sam svog majstora,ali i on je zbrisao za Njemačku pa i nemam kod koga oterati jer nikom ne verujem,svi samo gledaju da mi skini kožu sa leđa čim vide Austrijske tablice.A dal će šta popreviti kako valja Bog te pita.Ovde se majstori ne smeju igrati sa mušterijama,za sve odgovara,šta god da pipne na autu za to mora garantovati da će to da radi. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 Popravljen. Zamenjeno je sve komplet plivajući zamajac i set kvačila.Plivajući nije bio otišao ali nije bio ni odličan. Delovi su izašli 1200 eura.Od tih 1200 eura ja sam morao platiti 300 eura.Ruke i resto za dijelove platila je autokuća. Kvačilo je sada veoma mekano,mjenjač veoma lako ide u brzine (mada ruku na srce i onda se lijepo šaltao),mjenjač se više ne trese kada vozilo radi u leru.Sve u svemu razlika između starog i novog je više nego očigledna.I stavljeni su novi dijelovi od istog proizvođača koji su ugrađivani u prvoj ugradnji. Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Sranje ti ta garancija, bolje da si na placu u Srbiji uzeo auto i puko ful kintu za opravku. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 Индориле 😂👍 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 13, 2022 Author Report Share Posted May 13, 2022 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 19, 2022 Author Report Share Posted May 19, 2022 5-ca danas prošla tehnički bez greške.Usput sam sredio sva kočiona klješta i felne,očistio,ofarbao... Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 22, 2022 Author Report Share Posted May 22, 2022 U Sredu idu ove 18-ke felne na 5-cu.Što se tiče guma,ove idu u smeće a stavljam Michelin Pilot Sport 4. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted May 26, 2022 Author Report Share Posted May 26, 2022 Konačno,nikada kasnije nisam montirao felne i ljetnje gume🙃 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 8, 2022 Author Report Share Posted June 8, 2022 Palo poliranje danas.🙂 Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 (edited) Belo oko mene sve je belo 😁 Bas je lep 👍 Edited June 8, 2022 by Sale-Sombor Link to post Share on other sites
smg 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 2 hours ago, Renault Terminator said: Palo poliranje danas.🙂 Felne ... mmm ❤️❤️❤️ ... koje su ovo felne i koliko "cola"? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Vidim gore da su 18 ... moram da nadjem samo koji su tip ... mnogo mnogo mi se svidjaju ... Link to post Share on other sites
smg 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Nasao ... BMW LA wheel M Double Spoke 350 — 18'' ... samo me interesuje jesu li iste sve 4 ili su sire zadnje? Tj da li mogu da se nadju u sve 4 iste ... Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 8, 2022 Author Report Share Posted June 8, 2022 3 hours ago, Sale-Sombor said: Belo oko mene sve je belo 😁 Bas je lep 👍 Hvala Sale🙂 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 8, 2022 Author Report Share Posted June 8, 2022 3 hours ago, smg said: Nasao ... BMW LA wheel M Double Spoke 350 — 18'' ... samo me interesuje jesu li iste sve 4 ili su sire zadnje? Tj da li mogu da se nadju u sve 4 iste ... Sve 4 su iste i gume su mi sve istih dimenzija. Platio sam ih 430 eura ali bez senzora.Do kraja mjeseca riješavam i senzore,naravno stavljam sva 4 nova senzora. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 8, 2022 Author Report Share Posted June 8, 2022 Uživo je još ljepši,poliranje je odrađen extra. Link to post Share on other sites
Nemanja-e36 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Koliko kosta dobro poliranje auta? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 1 hour ago, Renault Terminator said: Sve 4 su iste i gume su mi sve istih dimenzija. Platio sam ih 430 eura ali bez senzora.Do kraja mjeseca riješavam i senzore,naravno stavljam sva 4 nova senzora. Au, povoljno ... ne bi trepnuo za taj novac . Svaka cast! Prelepe su felne i prelepo mu stoje. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 9, 2022 Author Report Share Posted June 9, 2022 7 hours ago, Nemanja-e36 said: Koliko kosta dobro poliranje auta? Ja sam platio 100 eura. Pre samo par mjeseci mogao si proći i sa 70-80 eura.Sve cijene odoše u nebo. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 9, 2022 Author Report Share Posted June 9, 2022 6 hours ago, smg said: Au, povoljno ... ne bi trepnuo za taj novac . Svaka cast! Prelepe su felne i prelepo mu stoje. Hvala🙂👍 Link to post Share on other sites
smg 0 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 14 hours ago, Renault Terminator said: Sve 4 su iste i gume su mi sve istih dimenzija. Platio sam ih 430 eura ali bez senzora.Do kraja mjeseca riješavam i senzore,naravno stavljam sva 4 nova senzora. Kad smo vec kod senzora ... postavio sam temu u oglase ... nije mi jasno koji sve "pasu" na non-restyle ima ih previse opcija ... Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 9, 2022 Author Report Share Posted June 9, 2022 6 hours ago, smg said: Kad smo vec kod senzora ... postavio sam temu u oglase ... nije mi jasno koji sve "pasu" na non-restyle ima ih previse opcija ... Mene senzori već čekaju,samo ja nemam vremena otići to napraviti. 4 senzora (nova naravno) da se programiraju sa ugradnjom 240 eura. Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted June 9, 2022 Report Share Posted June 9, 2022 Bukvalno place za zatamnjivanjem auto i da bude tip top Link to post Share on other sites
Recommended Posts