N1kola 0 Posted September 11, 2023 Report Share Posted September 11, 2023 Узет пре 4 дана стање онако ал што ми је битно мотор и мењач у топ стању, тако да ће почети занимљив пројекат. За почетак иду сервиси па лимарија и фарбање у *candy red* Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted September 11, 2023 Author Report Share Posted September 11, 2023 (edited) Edited September 11, 2023 by N1kola Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted September 11, 2023 Report Share Posted September 11, 2023 Uh lepota, moj prvi auto samo je bio 318ci Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted September 11, 2023 Author Report Share Posted September 11, 2023 1 hour ago, somi92 said: Uh lepota, moj prvi auto samo je bio 318ci Лепа линија баш, овај је подоста запуштен али се надам да ће до следећег лета бити спреман Link to post Share on other sites
miloss 0 Posted September 12, 2023 Report Share Posted September 12, 2023 Čestitam! Srećno sa projektom, izgleda kao jako dobra baza. Link to post Share on other sites
hermes 0 Posted September 12, 2023 Report Share Posted September 12, 2023 To je onaj krusevacki? Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted September 12, 2023 Author Report Share Posted September 12, 2023 9 hours ago, hermes said: To je onaj krusevacki? Da u Krusevcu je uzet, zapusten dosta morao slep do kuce u dosta losem stanju ali opet motor vredi 13 hours ago, miloss said: Čestitam! Srećno sa projektom, izgleda kao jako dobra baza. Hvala Link to post Share on other sites
Djoksa530i 0 Posted September 14, 2023 Report Share Posted September 14, 2023 Srecno u projektu :) Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted September 14, 2023 Author Report Share Posted September 14, 2023 5 hours ago, Djoksa530i said: Srecno u projektu Hvala, ziv bio! Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted September 22, 2023 Author Report Share Posted September 22, 2023 Uradjen mali servis (ulje i svi filteri) stavljen hladnjak novi i creva oko njega i rashaldna tecnost. Kupljene gume nove gume jer su one na njemu bile kriminal 😮. Oteran kod limara i farbara pa da krene rastavljanje i sredjivanje. Ako neko ima delove za kupe nek pise treba svasta (m branici, pragovi, retrovizori, plastike oko tockova itd.) Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted July 10 Author Report Share Posted July 10 Споља скоро завршен, сад патња ентеријер Link to post Share on other sites
vasa 0 Posted July 10 Report Share Posted July 10 lepo je ispao,farbanje je dosta poskupelo,meni su davali neke procene oko 3500 eur za ceo auto Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted July 11 Author Report Share Posted July 11 14 hours ago, vasa said: lepo je ispao,farbanje je dosta poskupelo,meni su davali neke procene oko 3500 eur za ceo auto Meni je 1500e bilo limarija i farbanje, stim da je boja i polustranice sajtne i branici moje bilo, njihove ruke i git, plast dip. Ali da generalno je sve otislo mnogo a moras biti non stop prisutan kako nesto ne bi zeznuli Link to post Share on other sites
castor 0 Posted July 11 Report Share Posted July 11 Super za izbor i kombinaciju boja... Ekstra izgleda (meni)... Link to post Share on other sites
Nemanja-e36 0 Posted July 11 Report Share Posted July 11 Odlican izbor boje TOP Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted July 11 Author Report Share Posted July 11 46 minutes ago, Nemanja-e36 said: Odlican izbor boje TOP Hvala Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted July 11 Author Report Share Posted July 11 1 hour ago, castor said: Super za izbor i kombinaciju boja... Ekstra izgleda (meni)... Hvala nisu svima bas ukusne ove felne ali meni se svidja kako stoje sa ovom bojom Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted July 11 Author Report Share Posted July 11 *po ukusu svima Link to post Share on other sites
Dark 0 Posted August 3 Report Share Posted August 3 Lepo sredjen! Boja i felne legle skroz! Puno srecnih kilometara obojici! Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted August 3 Author Report Share Posted August 3 Hvala hvala Link to post Share on other sites
N1kola 0 Posted September 9 Author Report Share Posted September 9 Tresije Skup Link to post Share on other sites
Recommended Posts