Renault Terminator 0 Posted June 10, 2022 Author Report Share Posted June 10, 2022 5 hours ago, somi92 said: Bukvalno place za zatamnjivanjem auto i da bude tip top Nemam pojma,ja nisam neki ljubitelj zatamljenih stakala.Nekako mi taj "mrak" proguta auto. Link to post Share on other sites
miloss 0 Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 9 hours ago, Renault Terminator said: Nemam pojma,ja nisam neki ljubitelj zatamljenih stakala.Nekako mi taj "mrak" proguta auto. Slažem se, samo clear glass. Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted June 10, 2022 Report Share Posted June 10, 2022 Ukusi su različiti, meni na belom autu nista lepse od zatamnjenih stakala Link to post Share on other sites
fxxM 0 Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Poliranje napravi da auto izgledao kao nov, super si ga sredio i bas mu dobro stoje ove 18ice. Jesi odradio i neku zastitu posle poliranjsa? Kako se drzi posle par meseci? Kako inace peres auto? Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 22, 2022 Author Report Share Posted June 22, 2022 5 hours ago, fxxM said: Poliranje napravi da auto izgledao kao nov, super si ga sredio i bas mu dobro stoje ove 18ice. Jesi odradio i neku zastitu posle poliranjsa? Kako se drzi posle par meseci? Kako inace peres auto? Pa poliranje je neki vid zaštite. Nije prošlo još ni mjesec dana od poliranja,za sada je dobar. Auto perem isključivo sa peračima pod pritiskom. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 23, 2022 Author Report Share Posted June 23, 2022 Danas stavio nove senzore na felne. Link to post Share on other sites
Sasa72 0 Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 Gde si kupio senzore i posto su? Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted June 27, 2022 Author Report Share Posted June 27, 2022 22 hours ago, Sasa72 said: Gde si kupio senzore i posto su? Nemam pojma gdje su ih kupili,znam da su i oni (servis) morali naručiti da im dođu. 4 nova senzora i montaža 220 eura.Rađeno u Lincu,Austrija. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 20, 2022 Author Report Share Posted October 20, 2022 (edited) Ne mogu da ignorišem..moram da pohvalim 5-cu.Ovaj auto uopšte nije veliki potrošač benzina.Prosječna brzina mi je 47km/h a potrošnja mi je 7.3l.Mišljenja sam da to nije velika potrošnja s obzirom na težinu,veličinu,185ks.. Edited October 20, 2022 by Renault Terminator Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted October 21, 2022 Report Share Posted October 21, 2022 Očigledno da vozis po magistrali i po ograničenjima, i to je normalna potrosnja za taj auto, da krenes u cist grad 12l ti ne bi ginulo. Moj 116i bivsi je na magistrali smesno trosio, bg-budva 6l sa klimom sve vreme, bg-zrenjanin sam imao i 5,3-5,4l bez klime. Tako da uzivaj u autu, a potrošnju i ne gledaj, svakako ce potrošiti sve sto mu sipas [emoji16] Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 21, 2022 Author Report Share Posted October 21, 2022 8 hours ago, somi92 said: Očigledno da vozis po magistrali i po ograničenjima, i to je normalna potrosnja za taj auto, da krenes u cist grad 12l ti ne bi ginulo. Moj 116i bivsi je na magistrali smesno trosio, bg-budva 6l sa klimom sve vreme, bg-zrenjanin sam imao i 5,3-5,4l bez klime. Tako da uzivaj u autu, a potrošnju i ne gledaj, svakako ce potrošiti sve sto mu sipas [emoji16] Ima magistrale,ima i grada,moram proći kroz centar Linza.Ali to nije ni blizu što se tiče gužve kao npr u Beogradu.Na magistrali ne vozim preko 100km/h kada za to ima mogućnosti jer ako te policija navata nema te niđe.Kada pičim za Beograd potrošnja mi je 7.6l. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 26, 2022 Author Report Share Posted October 26, 2022 E danas sam na F10-ku montirao nove zimske gume Michelin Alpin 6 dimenzije 225/55 R17.Imam dva seta felni,ovo je zimski set a ljetnji je na 18-ma.Ova zima će biti prva zima gdje ću voziti auto sa zadnjom vučom,do sada nisam vozio nikada.Vozio sam kamione i autobuse (i sad vozim🙂) ali auto nikada i jedva čekam snijeg da stavim Bembaru na iskušenja da vidim kako se ponaša u takvim uslovima,dali je prednja vuča stvarno bolja za snijeg od zadnje vuče ili nije ili su isti. Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Ja sam vozio sve "vuče", mogu da kazem da mi je ubedljivo najlakse i najsigurnije bilo voziti zadnju vuču. Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Ako te vuce od pozadi to je valjda gurka? Samo dobra guma i ne razmisljas. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 26, 2022 Author Report Share Posted October 26, 2022 9 minutes ago, Indorile said: Ako te vuce od pozadi to je valjda gurka? Samo dobra guma i ne razmisljas. I ja sam takvog razmišljanja,dobra guma i nema zime. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 26, 2022 Author Report Share Posted October 26, 2022 2 hours ago, Sale-Sombor said: Ja sam vozio sve "vuče", mogu da kazem da mi je ubedljivo najlakse i najsigurnije bilo voziti zadnju vuču. Znaš kako kažu,iz tvojih usta u Božije uši🙂. Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Videces kad krene da igra zadnji kraj, ako nista bar je zanimljivo [emoji23] zavisi sve i koliko snega i gde se zadesis, ako vozis samo po gradu gde se cisti redovno, bice ti svejedno Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 28, 2022 Author Report Share Posted October 28, 2022 Jedan je ispred kuće a drugi je u kući🙃.Razmjer 1:18.Inače model je stvarno odrađen do najsitnijih detalja.Ljepši je uživo nego na slici. http:// Link to post Share on other sites
smg 0 Posted October 28, 2022 Report Share Posted October 28, 2022 Lep je autic i na fotkama. Sto se tice zadnje vuce, Preko 15 godina vozim samo zadnjui vucu, Kop, Zlatibor, Tara ... tj ne biram. Samo dobra guma i nemas brige. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted October 29, 2022 Author Report Share Posted October 29, 2022 11 hours ago, smg said: Lep je autic i na fotkama. Sto se tice zadnje vuce, Preko 15 godina vozim samo zadnjui vucu, Kop, Zlatibor, Tara ... tj ne biram. Samo dobra guma i nemas brige. Hvala👍 Ako ti po planinama nisao imao problema pa neću onda ni ja po ravnom i po nekom brdu.🍻 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted December 3, 2022 Author Report Share Posted December 3, 2022 Imam na zmiskim felnama već ofucane čepiće sa logom BMW,pa sam naručio nove🙂. Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted December 5, 2022 Author Report Share Posted December 5, 2022 Jedna slučajna slika,prosto se pogodio momenat🙂 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted December 8, 2022 Author Report Share Posted December 8, 2022 Spremni za let😁❤️ Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted December 14, 2022 Author Report Share Posted December 14, 2022 Stigli čepovi za felne.Sad čekam plus napolju pa da ih stavim na felne🙂 Link to post Share on other sites
Renault Terminator 0 Posted January 23 Author Report Share Posted January 23 Link to post Share on other sites
Recommended Posts