vranjin 0 Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Treba li nešto još dodati? Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Slabo, ima nas nekoliko koji dodjemo i to je to Link to post Share on other sites
smg 0 Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 Ja se nekako vrtim tu i tamo, ali mi je drag forum. Iako je poprilično živa samo "oglasi" tema - standardno. Da ne kažem da mi je krivo sto je zamro, iz razloga što je alternativa forumu ono sranje od FB grupa. Toksično mesto puno trolova i polupismenih maloumnika koji na svako pitanje snizishodljivo odgovaraju i prozivaju jedni druge. Nema konstruktivne rasprave ni u jednoj jedinoj objavi. Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 Nazalost, a mnogo ima ljudi koji svasta znaju, steta bas Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 Forum kao medij je mrtav generalno, da se ne lazemo nije da ni ovde nije bilo prozivanja i svadja, samo u dosta manjoj meri jer za registrovanje na forum ipak treba neka tehnicka pismenost. Link to post Share on other sites
Grafit 0 Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 Idite na Fiat Lancia Club Srbija da vidite živ forum. Konstruktivne teme, ljudi se poznaju preko skupova. Ja otišao na skup pre desetak godina po prvi put, uklopio se među ljude, pričali, zezali se itd. Otišao na nedeljni BMW skup u Beograd. Niko zdravo nije rekao... Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted December 23, 2022 Author Report Share Posted December 23, 2022 Povremeno posetim forum. Iskreno, žao mi što je zamro ovaj forum. Gledao sam profile admin tima, pre pola godine zadnja poseta. Link to post Share on other sites
Miki_BMW 0 Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 I meni je isto krivo što je mrtav forum. Tu smo godinama, dosta toga se i naučilo, delila se iskustva, ali ode sve to vremenom.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted December 25, 2022 Report Share Posted December 25, 2022 Ja svoj prvi bmw kad sam kupio, e46 je bio, pre mnogo mnogo godina, jedino sto sam gledao na netu sto se tice bmw je bio ovaj forum. Bilo je dosta super ljudi, mnogo saveta i svega, svaki problem smo svi zajedno resavali na forumu ovde i svi su bili spremni da pomognu. Mnogo lepih auta je predstavljeno i svi smo pratili projekte sa uzivanjem. Link to post Share on other sites
Bembe 0 Posted December 25, 2022 Report Share Posted December 25, 2022 Ima nas sto pratimo forum redovno iako nismo majstori ili bar nemamo veze sa mehanikom. Ali znaci nam misljenje i iskustva koja Vi ostali delite kada delite i kada odgovarate na pitanja. Bar meni znaci i drago mi bude ako procitam nesto sto mogu da iskoristim ili primenim. 🙂 Link to post Share on other sites
geralt 0 Posted December 25, 2022 Report Share Posted December 25, 2022 Jedan duzi vremenski period je bas bila toksicna atmosfera na forumu, pa nisam hteo ni da se registrujem ni da pisem, verujem i dosta drugih tako... A nakon toga je zamrlo. Makar je to moj utisak sa strane bio. Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted December 26, 2022 Report Share Posted December 26, 2022 (edited) Форум никада није ни био нешто пуно жив,препродавци делова су се преместили на ФБ,место је било класично за препродају! Edited December 26, 2022 by Glisa Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted December 26, 2022 Report Share Posted December 26, 2022 Imam 3000rsd. Imam i ja, 2900rsd. E imam i ja, 2800rsd. Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted December 26, 2022 Report Share Posted December 26, 2022 (edited) Па су и ту кренуле свађе и обрачуни баш као сад на фб,једно речју били су кланови... Edited December 26, 2022 by Glisa Link to post Share on other sites
smg 0 Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Ma ja sam to ignorisao. Obozavao sam da pratim teme za automobile. Pogotovo neke kockice i e36ice sto su se radile ... Ja sa vremena na vreme posetim forum. Kanim se da uslikam novog ljubimca da predstavim ovde i da predstavim sta sve radim ... Igram se zadnjih par meseci dobrano. A pravo da ti kazem, nedostaju mi prodavci ovde. Ovde sam mogao da okacim sta mi treba i da mi se jave koliko toliko krsteni prodavci (koji su stalno i visili ovde). Oavkoa na FB kada okacim, pokajem se MOMENTALNO. A da ne kazem da se ne snalazim sa FB ... ali bas nikako. I da, slazem se kada kazete da je forum kao medij izumro. Ljudi su tehnicki polupismeni sada, jebote, sve sto znaju je palac gore dole ... Na tim fb grupama search, nula bodova. Niko kada prodaje ne pise ni sta prodaje, ni za koju cenu. Samo fotografije. Niko ni telefon ne ostavlja, a na poruke ne odgovaraju ... da covek odlepi. Link to post Share on other sites
325ixA 0 Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 deste, stigo Čola Link to post Share on other sites
somi92 0 Posted January 31, 2023 Report Share Posted January 31, 2023 Poslednja por tacno 27 dana pre ove tvoje [emoji23] Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted February 1, 2023 Author Report Share Posted February 1, 2023 22 hours ago, 325ixA said: deste, stigo Čola Ma jel moguće 😃🤭 Link to post Share on other sites
Miki_BMW 0 Posted February 6, 2023 Report Share Posted February 6, 2023 Ajde cimajte staru ekipu [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Elvir 0 Posted March 18, 2023 Report Share Posted March 18, 2023 Ja sam odavno digao ruke od nekakvog piskarnja po ovim nasim forumima. Ovde bih imao puno toga da kuckam u vezi dogodovština sa E30 poslednjih godina, što zbog majstora šarlatana sto zbog loših delova. Ali me mrzi iz prostog razloga jer to ovde vise nikoga ne interesuje. 90% foruma se pretvorilo u oglasni portal, kupuješ/prodaješ, da li valja ovaj ovaj E60 ili onaj F10... Strani forumi su druga priča i tamo su teme koje se tiču tradicionalnih/oldschool BMW modela daleko aktivnije. Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted March 21, 2023 Author Report Share Posted March 21, 2023 Samo smo doveli do toga da više se gledaju strani forumi. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted April 17, 2023 Report Share Posted April 17, 2023 Tu si 100% u pravu ... i usrane FB grupe. Link to post Share on other sites
Nismo 0 Posted May 14, 2023 Report Share Posted May 14, 2023 On 3/18/2023 at 8:28 AM, Elvir said: Ja sam odavno digao ruke od nekakvog piskarnja po ovim nasim forumima. Ovde bih imao puno toga da kuckam u vezi dogodovština sa E30 poslednjih godina, što zbog majstora šarlatana sto zbog loših delova. Ali me mrzi iz prostog razloga jer to ovde vise nikoga ne interesuje. 90% foruma se pretvorilo u oglasni portal, kupuješ/prodaješ, da li valja ovaj ovaj E60 ili onaj F10... Strani forumi su druga priča i tamo su teme koje se tiču tradicionalnih/oldschool BMW modela daleko aktivnije. Svi mi zelimo da slazemo projekat E30 i na kraju kupimo E90 dizel Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted May 17, 2023 Author Report Share Posted May 17, 2023 On 5/15/2023 at 1:58 AM, Nismo said: Svi mi zelimo da slazemo projekat E30 i na kraju kupimo E90 dizel To je istina. I ja bih voleo, da imam para, da se zanimam sa nekim e30/34. Vozi se ipak nešto drugo. Link to post Share on other sites
smg 0 Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Ma ja sam grlom u jagode. Uzeo kabriolet i polako ga krcam. Jednom se bre živi ... Link to post Share on other sites
Recommended Posts